Põltsamaa Mesinike Selts esitas Raul Terepi Aasta mesiniku tiitlile.

Oleme uhked, et meie maakonnas on tegutsemas nii tegus noor ja suurte kogemustega mesinik, kes on kindlasti eeskujuks paljudele alustavatele mesinikele. Raul on lõpetanud Olustveres mesinduse eriala, täiendanud ja kogemusi omandanud Soome suurmesilas. Lisaks on töötanud kaks suve Olustvere koolis mesinikuna ning olnud mesiniku eriala õpilastele praktikajuhendajaks. Saadud kogemusi rakendab edukalt enda mesilas ja nõustab lahkelt ka teisi väikemesinikke. Erilise entusiasmiga tegeleb ta mesilasemade kasvatusega, millest tõuseb kasu kogu piirkonna mesindusele. Raul askeldab kogu perega oma mesilas, rakendades uudseid ja julgeid ideid nii tootmises kui turunduses. Tema ja ta pere on alati lahked külaliste võõrustajad. Juba teist korda on võõrustatud külalisi ka Avatud Talude päeval. Teame, et Rauli, nagu kõiki teisi mesinikke, paneb muretsema meie loodus ja keskkonnahoid. Raul on eeskujuks paljudele oma positiivse hoiaku ja rõõmsa meelega. Raul osaleb Põltsamaa mesinikeseltsi tegemistes, kus on pidanud loenguid erinevatel teemadel. Ta on igati mitmekülgne ja aktiivne ka töövälisel ajal. Nii jõuab ta töö ja pere kõrvalt kaasa lüüa mitmetes muusikakollektiivides.