Otsitakse mesindusega seotud esemeid

Põltsamaa kultuurikeskuses avatakse 8. aprillil mesindusnäitus, kus saab vaadata fotosid  mesindusest ning lisaks ka mesindusega seotud endistest aegadest pärit esemeid. Näituse korraldajatel on aga palve kõigile lugejatele. Inimesed, kel on kodus mesindusega seotud esemeid või vanavara, ka fotosid või vanu dokumente, võiksid ühendust võtta Ain Seederiga (telefon 5250204 või e-postiaadressil ain.seeder[ät]gmail.com). Kui esemeid ei soovita mesindusseltsile kinkkida või annetada, siis tehakse materjalidest fotod või koopiad ja ese tagastatakse selle omanikule. Küll loodavad siinsed mesinduse edendajad, et nii saavad kodudes vahel lausa tarbetult seisvad vanad mesindustarbed ja fotod nähtavaks paljudele huvilistele.

“Meil on lootust mesindusseltsile saada selliste esemete ja  näituste tarbeks tulevikus lausa oma ruumid, kuid sellega läheb veel pisut aega. Küll on aga paras aeg hakata  nn mesindusruumi tarbeks esemeid koguma,” rääkis Ain Seeder. VU